کدخبر: 18 | سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۹

آئین بدرقه فعالان رسانه‌ای استان همدان به بارگاه منور رضوی برگزار می‌شود

آئین بدرقه اعضای انجمن صنفی مدیران رسانه‌های استان همدان به مناسبت ولادت با سعادت امیرمومنان علی (ع)  به مشهدمقدس امروز برگزار می‌شو.

دبیر انجمن صنفی مدیران رسانه‌های استان همدان با تاکید بر اینکه یکی از اهداف این انجمن ارائه خدمات رفاهی با استفاده از تسهیلات ارزانقیمت به اهالی رسانه استان است، گفت: طبق تصمیم هیئت مدیره انجمن صنفی و پیگیری‌های صورت گرفته، نخستین سفر زیارتی مشهد مقدس با حضور جمعی از فعالان رسانه‌ای استان به مناسبت ولادت با سعادت امیرمومنان علی (ع) انجام خواهد شد.

زهره پوروهابی در این باره، گفت: باتوجه به شرایط کرونایی، این سفر با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و به صورت محدود و تنها با حضور 44 نفر از فعالان رسانه‌ای استان برگزار می‌شود که درصدد هستیم بعد از کرونا ان‌شاالله بتوانیم خدمات رفاهی بیشتری را به اعضای انجمن ارائه دهیم.

وی در خصوص جزییات این سفر زیارتی، گفت: این تور چهار روزه با همکاری آژانس مسافرتی تکبال و با قطار درجه یک و بهره‌مندی از تسهیلات سفر بدون کارمزد از سوی انجمن صنفی مدیران رسانه‌های استان در نظر گرفته شده است که در چهار مرحله و به صورت اقساطی دریافت خواهد شد.

وی در خاتمه بیان کرد:  آئین بدرقه میهمانان امام رضا علیه السلام به مشهد مقدس، امروز  سه‌شنبه پنجم اسفند ساعت 15:30 از مقابل مجتمع شهید آوینی برگزار می‌شود.

نظرات بازدیدکنندگان

کد امنیتی